VILAN onderwijsadvies & trainingen logo

Trajecten

Sluiten de lessen op jouw school wel aan bij de onderwijsbehoeften van leerlingen? Dat is namelijk essentieel om kinderen optimaal tot leren te laten komen. Vilan biedt trajecten aan binnen de thema’s breinvriendelijk onderwijs, executieve functies, mindset, metacognitie, veerkracht en talentontwikkeling. Wil jij met jouw school aan de slag met een van deze thema’s? Dan helpt Vilan je graag verder met een traject op maat!

Wil je vrijblijvend kennismaken? Klik hier

Naast het volgen van losstaande trainingen bij Vilan, is het ook mogelijk om te werken aan de onderwijskwaliteit op jouw school in een trajectvorm. Onze trajecten zijn volledig op maat en worden ingericht op de wensen van jouw school. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor enkele losse trainingen, maar ook klassenbezoeken, intervisiemomenten en coachingsgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Ook de intensiteit van het traject bepaal je zelf. De enige voorwaarde is dat het traject aan moet sluiten bij onze thema’s. Wij bieden de volgende thema’s aan:

Trajecten

Ben je benieuwd hoe een traject bij Vilan eruit kan zien? Lees dan de cases over onze eerdere en lopende trajecten. Liever meteen vrijblijvend advies over hoe wij jouw school verder kunnen helpen? Vul dan het onderstaande contactformulier in of bel ons voor de mogelijkheden!

Interesse in een traject? Laat het ons weten!