VILAN onderwijsadvies & trainingen logo

Aanvraag presentatie


Zijn wij de organisatie voor jullie?
Een bezoek aan de website geeft een beeld van ons aanbod. Echter geeft het mogelijk geen volledig beeld of onze manier van werken aansluit bij jouw organisatie.
Daarom bieden wij twee mogelijke vormen aan om kennis met ons te maken, namelijk: een presentatie voor beleidsmakers of een inspiratiesessie voor het team.

In deze presentaties krijg je een beeld van:

  • Wat wij jullie organisatie kunnen bieden
  • Wie wij zijn en hoe wij werken
  • Wat onze aanpak uniek maakt
  • Hoe wij zorgen voor inbedding in de organisatie
  • Hoe wij de ontwikkelingen duurzaam maken

Optie 1: Presentatie voor beleidsmakers

Een presentatie voor de beleidsmakers is vrijblijvend en gratis, waarbij de focus ligt op het leren kennen van onze organisatie en alle mogelijkheden die wij bieden.

In een half uur durende presentatie laten wij zien wat we in huis hebben en is er ruimte om te overleggen hoe dit er voor jullie uit zou kunnen zien. 

Achteraf heb je een helder beeld en kun je gedegen een afweging maken of wij de juiste partij zijn om mee samen te werken.

Optie 2: Inspiratiesessie voor het team

Een inspiratiesessie heeft als doel om het team kennis te laten maken met onze manier van werken. In deze inspiratiesessie van een uur laten we onze verschillende expertises in vogelvlucht voorbij komen. 

Zo krijg je een goed beeld van ons aanbod en kun je als organisatie beter bepalen welke thema’ s het meest aansluiten bij de behoeften van het team.

Achteraf heb je een duidelijk idee hoe onze trainingen eruit zien en kun je als team bespreken of wij bieden waar jullie naar op zoek zijn.

De aanvraag

Benieuwd of een presentatie interessant kan zijn voor jouw organisatie?  
Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Aanvraagformulier presentatie