Over Vilan

Vilan verbetert onderwijs vanuit de behoeften van leerlingen. Wij geloven dat je kinderen zoveel verder kunt brengen als je de behoeften in kaart brengt en daar jouw onderwijs op afstemt. Om die reden helpen we scholen hun onderwijs nog beter neer te zetten, waardoor leerlingen optimaal kunnen profiteren van hun schooltijd. 

Dit doen wij door trainingen en trajecten aan te bieden waarmee onderwijsprofessionals hun leerkrachtvaardigheden verbeteren. Daarnaast verzorgt Vilan ook onderwijsadvies, waarmee we passende verbeteringen aanbrengen in de onderwijsorganisatie.

Onze aanpak

Onze aanpak berust op een gouden combinatie van praktijkervaring en wetenschappelijke kennis. Op deze manier kunnen wij zowel goed onderbouwde als praktische handvatten bieden waar onderwijsprofessionals direct mee aan de slag kunnen. 

Naast onze inhoudelijke expertise weten we ook welke uitdagingen er op organisatieniveau spelen. Zo kunnen we directeuren optimaal adviseren over hoe je nieuwe kennis of veranderingen schoolbreed implementeert. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Trainingen en trajecten

Vilan verzorgt naast trainingen ook trajecten. Onze trajecten zijn volledig op maat en worden ingericht op de wensen van jouw school. 

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor enkele losse trainingen, maar ook klassenbezoeken, intervisiemomenten en coachingsgesprekken behoren tot de mogelijkheden. Ook de intensiteit van het traject bepaal je zelf. 

Met onze trajecten zetten we een sterke basis neer en bieden we schoolbrede inhoudelijke en praktische handvatten.

Onderwijsadvies

Directeuren en intern begeleiders van basisscholen komen zo nu en dan voor uitdagende vraagstukken te staan. Hoe verbeter je de didactische vaardigheden van docenten, welke stappen neem je om een nieuw onderwijsconcept te implementeren en hoe breng je de schoolcultuur in kaart? 

Als onderwijsadviesbureau helpt Vilan directeuren en intern begeleiders bij het beantwoorden van deze en vele andere vragen. Middels ons onderwijsadvies op maat helpen we uitdagingen om te zetten in kansen.

Meer informatie?

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing